Enhetschef omsorgsverksamhet
Hylte:2018:173

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

För oss är du viktig

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. I Hylte kommun har vi bestämt oss för att skapa en omsorg med nöjda kunder och stolta medarbetare. Du är med och påverkar såväl verksamheten som din egen utveckling. För oss är du viktig, du ska ha en bra arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad!

Vi söker dig

Enhetschef med ansvar för Omsorg i hemmet (hemtjänst).

 

Du ska som chef jobba med
Att leda, organisera och utveckla verksamheten. Du ansvarar bland annat för våra kunder och medarbetare samt för vår arbetsmiljö, ekonomi, kvalitet och utveckling.

 

Ledarskap

I Hylte kommun har vi ett relationsinriktat och modernt ledarskap där individer utvecklas och känner meningsfullhet. I vårt ledarskap går medarbetarskap och chefskap hand i hand. Vi skapar varandras förutsättningar och vi utgör tillsammans ett gott föredöme som inspirerar och motiverar. Allt byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet.

 

Du som ledare

·          Är ett gott föredöme

·          Visar personlig omtanke

·          Inspirerar och motiverar

·          Är nyfiken och vågar prova nytt


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från sociala omsorgslinjen, socionomprogrammet med inriktning mot äldre- och handikappomsorg eller annan högskoleutbildning, erfarenhet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi värdesätter om du har erfarenhet som chef och ledare. Du som inte har det men som i övrigt uppfyller våra krav är välkommen att söka din första chefstjänst hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2019-02-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-01-04

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar
Berit Winbladh, omsorgschef, telefon 0345-180 29

Jörgen Lövgren, Ledarna, telefon 0345-18443

                                                                                                   
Övriga upplysningar
Välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och dina löneanspråk.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 


 


Visa annons som pdf