Laholm:2018:292


Systemförvaltare till Laholms kommun

 

Nu söker vi en systemförvaltare till Laholms kommun! Har du utbildning inom Lön/It och erfarenhet inom lön? Har du ett intresse för hur It och digitalisering kan ge förutsättningar för utveckling och förenkling? Ja, då har vi ett spännande, intressant och roligt arbete att erbjuda!

 

Arbetsplatsen

Personalenheten består av 18 kompetenta och engagerade lönekonsulter, systemförvaltare, HR-konsulter, Förhandlingsstrateg och HR-chef.

Tjänsten är organisatoriskt placerad på Personalenheten inom kommunledningskontoret med HR-chefen som närmaste chef.


Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare arbetar du tillsammans med systemansvarig med underhåll, utveckling och förvaltning av personalsystemet Heroma, som vi driftar tillsammans med Hylte Kommun. Du kommer även att ha ett nära samarbete med vår IT-enhet.

 

Arbetsuppgifterna som systemförvaltare innefattar bland annat; Löpande bearbetningar och körningar under månaden, behörighetsadministration, support- och användarstöd, planering och deltagande vid uppdateringar, leda och delta i utvecklingsprojekt, informationsuttag ur systemet, hålla dig och systemet uppdaterat vid lag- och avtalsförändringar och utbilda medarbetare och chefer i Heroma.

Kvalifikationer

Du har KY-utbildning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig, inom lön/IT. Det är viktigt att du har en god erfarenhet av lönearbete och av lönesystem.

 

För att lyckas med arbetet är du bra på att skapa goda och förtroendegivande relationer. Med hög servicekänsla, pedagogisk förmåga kan du kommunicera lönefrågor ut i verksamheterna. Ditt arbetssätt strukturerat och lösningsinriktat och inriktad på samverkan och dialog. Vidare så har du ett intresse för IT frågor /digitalisering och ser vilka möjligheter det kan ge för fortsatt utveckling och hur det kan förenkla ditt och andra användares arbete.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast, enligt överenskommelse.

 

Lön
Månadslön, individuell lönesättning.


Upplysningar

Malin Sörensen, tf HR-chef, 0430-152 42, 070-177 05 17

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-01-13 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 

 


Visa annons som pdf