Miljö- och hälsoskyddsinspektör till Hylte kommun
Hylte:2018:178

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Miljöenheten är en del av Samhällsbyggnadskontoret och jobbar med tillsyn och rådgivning enligt miljöbalken på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden och tillsynsnämnden. Vi står inför många spännande utmaningar i samband med att Hylte kommun växer.

 

Vi söker just nu en vikarierande för föräldraledighet inom främst området miljöskydd. Vi vill bidra till en bättre miljö för alla Hyltes medborgare. Vill du bli en av oss?

 

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn inom miljöbalkens område med tyngdpunkt inom miljöskydd, men kan även få andra uppgifter inom kontorets arbetsområde. I din roll besöker du verksamheter, ger råd, kontrollerar brister och följer upp. Tjänsten är utåtriktad och det ingår mycket kundkontakt, bland annat att ge service och råd till Hyltes företagare och allmänhet, men också kontakt med interna målgrupper och politiker.

Vi är en liten enhet och det finns goda möjligheter att forma arbetsuppgifterna och utveckla din roll efter kunskaper och önskemål.


Kvalifikationer
Utbildning till miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Erfarenhet av likartat arbete är meriterande. Du är bra på att planera, prioritera och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår mycket kontakter med allmänhet och verksamhetsutövare, det är därför viktigt att du tycker om att möta människor. Du har en bra kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Eftersom arbetet går ut på att göra avvägningar samt fatta beslut utifrån lagstiftningen är det viktigt med goda kunskaper inom miljöbalken. Vi förutsätter kompetens och erfarenhet av arbete i IT-miljö. Det är meriterande om du arbetat i ECOS ärendehanteringssystem. Körkort är ett krav och en förutsättning för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv

 

Anställningsform
Vikariat, till och med 2020-04-30

 

Omfattning
Heltid 

Tillträdesdag
2019-02-04 eller enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag
2019-01-20

Upplysningar
Stefan Andersson Enhetschef
Telefon. 0733-7180 50

Kontaktperson - vision
Mattias Andersson
Telefon. 0345-18000


Välkommen med din ansökan!

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 


 


Visa annons som pdf