Laholm:2018:300

Lärare till Glänningeskolan åk 2

 

Vi söker en lärare med tillträde snarast till åk 2 på Glänningeskolan som i dag är en F-3 skola. Nuvarande lärare har fått nytt uppdrag efter årsskiftet i samband med att Laholms kommun bygger en ny F-6 skola.

 

Arbetsuppgifter
Undervisning i åk 2. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av 3 medarbetare och tjänsten innebär ett delat klassläraransvar för drygt 30 elever.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med en mentor.

Kvalifikationer                                                                                                                       Lärarexamen med behörighet att arbeta inom grundskolan åk 2. Vi söker dig som har förmågan att inspirera, väcka nyfikenhet och användaelevernas erfarenheter och intressen i verksamheten. Du ser Dig som en i ett arbetslag och du tycker om att ta ansvar och bolla idéer med dina kollegor. Du har ett flexibelt förhållningssätt och ser möjligheter istället för svårigheter.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din lärarlegitimation om du erhållit denna.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast enligt övenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Borefur, Rektor 0430–15093, 0703173705

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-01-14

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf