Laholm:2018:303

 

Fritidspedagog till Ahla skola Laholms kommun

 

Välkommen till oss på Sunnanäng fritidshem på Ahla skola. Vi är ett team på 6 personer som tillsammans arbetar och driver fritidshemmets utveckling framåt. Vi planerar utifrån barngruppen och elevinflytande är viktigt. Fritidshemmet har stora och ljusa lokaler i skolans hjärta. Barngruppen är i åldrarna F-3 och idag går 63 barn hos oss. Här är det viktigt att skapa en verksamhet som möter barnens olika behov. Vi har en fantastisk utemiljö att använda oss av. Vi har skog, vatten nära skolan, en gymnastiksal. Skolans område är ett av de bästa i kommunen, med miljöer som möjliggör många olika aktiviteter.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara huvudansvarig för fritidshemmets utveckling utifrån Lgr11, rastaktiviteter samt möjlighet till att ansvara för ämnen i skolan beroende på din behörighet. Vi ser fram emot att få träffa dig och börja vårt gemensamma arbete tillsammans.

Kvalifikationer

Du har en fritidspedagogexamen, lärarexamen, eller motsvarande behörighetsgivande examen för arbete på fritidshem eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du behöver vara driven, innovativ, ha nära till skratt, nära samarbete med kollegor samt arbeta utifrån ett lågaffektivt bemötande. Du är en tydlig ledare med förmåga att skapa ett tryggt socialt klimat och förtroendefulla relationer.

VI ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet från att driva utvecklingsarbete inom området.

 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Gisela Berg Rudolfsson          

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-01-15 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf