Laholm:2018:304

Enhetschef för översiktlig planering, projekt mark och exploatering

 

Enhetens huvudsakliga uppdrag är att leda utvecklingen av den fysiska miljön i kommunen genom att ta fram beslutsunderlag i tidiga skeden, samordna kommunens arbete i samhällsbyggnadsprocessen samt ansvara för genomförandet av exploaterings- och utvecklingsprojekt. Enheten samverkar utifrån sitt uppdrag med samhällsbyggnadskontoret, driftenheten och strategienheten.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att leda, kvalitetssäkra och utveckla enhetens arbete med översiktlig samhälls- och trafikplanering, mark- och exploateringsfrågor samt projektledning i kommunala samhällsbyggnadsprojekt. I enheten kommer finnas en bredd av kompetenser fördelade på sex tjänster. Du ansvarar för enhetens ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du ingår i kommunledningskontorets ledningsgrupp och rapporterar till kommunchefen. Du kommer att ha mycket kontakt och samarbeten med olika aktörer, både internt och externt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad. Du ska också ha flera års praktisk yrkeserfarenhet från samhällsbyggnadsområdet vad gäller planläggning och genomförande. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

 

Vi söker en trygg ledare med förmågan att se helhetsperspektiv. Du har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga och når framgång genom delaktighet och samverkan. Du skapar förtroendefulla relationer i såväl interna som externa kontakter. Du har god förmåga att kommunicera med människor och trivs med att tala inför såväl stora som små grupper. Rollen ställer krav på att du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av personal- och budgetansvar ser vi det som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Erland Björkman Tf kommunchef 0703-294578

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

 

Sista ansökningsdag

2019-01-27

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf