Laholm:2019:1

Skicklig Fritidspedagog/Lärare till Mellbystrandsskolans fritidshem


Är du en skicklig fritidspedagog/lärare som vill bli skickligare, eller ganska nyutbildad och vill utvecklas tillsammans med skickliga kollegor ska du komma till oss!

 

Mellbystrandsskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem och cirka 210 elever. Fritidshemmet har ca 110 elever inskrivna och är updelat på tre avdelningar. Skolan ligger i ett härligt naturområde med närhet till både hav och skog. Våra lokaler renoverades och byggdes till för några år sedan och vi har medvetet valt en lärmiljö som skapar stora möjligheter för olika aktiviteter på fritidshemmet. Intill skolan finns en ny sporthall, två konstgräsplaner och en liten skateramp som vi  utnyttjar ofta.

 

Hos oss kommer du att möta engagerad, motiverad och kompetent personal som alla arbetar för elevernas bästa. Ett gemensamt engagemang för hälsa och rörelse genomsyrar vår verksamhet och fritidshemmet har huvudansvaret för ”roligare raster med kvalitet”, ett arbete som ska vidareutvecklas under året. Du behöver vara en arbetslagsmänniska som värdesätter den gemenskap och lärande det ger.

 

Vi söker nu dig som vill bli en i vårt arbetslag och genom det ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för sitt lärande.

 

 

Arbetsuppgifter
Tillsammans och i samarbete med övriga kollegor vidareutveckla och ansvara för undervisningen på fritidshemmet i samverkan med skolans övriga verksamhet.


Kvalifikationer
Fritidspedagog, legitimerad lärare med behörighet för fritidshemmet eller motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Har du behörighet att  undervisa i några ämnen är det en merit. Vi önskar att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform och tillträdesdag.
Tillsvidare, 75 – 100 % av heltid beroende på om du är behörig att undervisa. Tillträde 18/3 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Karlberg, Rektor, 0703-294 576

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-01-17
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, ansök gärna snarast.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
. Är du nyanställd ingår ca 10% nedsättning till reflektion/träff med mentor. Du disponerar en egen dator, får friskvårdkort eller friskvårdspeng mm.

 

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


 


Visa annons som pdf