Socialsekreterare till IFO Barn och unga
Hylte:2019:2

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Enheten Socialtjänst Barn och Unga

Socialtjänstens Barn och Unga är en del av Hylte Kommuns socialtjänst. Vi har idag en uppdelning med utredning barn och unga, öppenvård och öppen förskola, utredning ensamkommande barn, familjerätt och familjehem, administration samt två 1:e socialsekreterare. Vi värnar om varje medarbetares arbetsmiljö.

Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. Du får ett varierande arbete med frihet under ansvar och möjlighet att påverka. Som nyanställd får du en introduktion för att känna dig trygg i din nya roll. Alla medarbetare får extern handledning och vi tycker att det är viktigt att varje medarbetare får möjlighet att utveckla sig.

 

Vi söker nu en socialsekreterare på heltid.

 

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter som socialsekreterare kommer vara att utreda barnens behov och se till att de får det stöd och den hjälp de behöver.  Upprätta vård och genomförandeplaner, samverka med skola, överförmyndare/ gode män, personal i boende, familjehem samt övriga socialtjänsten.

Du handlägger och dokumenterar utifrån SoL och annan gällande lagstiftning inom barn- och ungaområdet.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är socionom.  Erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom barn och ungdomsområdet är meriterande. Du är tydlig, empatisk och har förmågan att se frågor i ett större sammanhang.  För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du kan arbeta självständigt och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och ser möjligheter och kopplingar mellan system och arbetsprocesser. Du samverkar på ett respektfullt sätt och är bekväm med att dokumentera. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2019-01-20

 

Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningsperioden så vänta inte med att lämna in din ansökan.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Sofie Matovic  Enhetschef,
sofie.matovic@hylte.se

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

Fackförbundet SSR, Aferdita Gashi, nås via kontaktcenter 0345-180 00


Övriga upplysningar

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Välkommen med din ansökan!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf