Laholm:2019:3


Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser

 

Beskrivning
Randerslund är ett särskilt boende som är beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område med både härlig ute- och inomhusmiljö. På Randerslund arbetar vi tillsammans för att skapa en bra vardag för brukarna samt en bra boende- och arbetsmiljö. Vi arbetar hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Huset sjuder av aktiviteter av olika slag året om. Musikunderhållning och att sjunga i kör är aktiviteter som vi har både på avdelningarna och gemensamt inom huset.


Arbetsuppgifter
På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där personal är kontaktman för några brukare var, vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". Din roll är att vara behjälplig på huset utifrån ett nedskrivet arbetsschema. I poolen är du behjälplig på hela huset, täcker upp vid personals frånvaro. Du kommer att arbete med vård- och omsorgsuppgifter, inkluderar omvårdnad, delning av medicin, dokumentation, social samvaro, serviceinsatser m.m. Du och dina kollegor arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut med brukaren i fokus utifrån genomförandeplan.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Önskar du annan sysselsättningsgrad än heltid anger du det i din ansökan.

Dagtid och kväll, eventuellt arbete i poolen beroende på sysselsättningsgrad.

 

Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad och individuell arbetstidsplanering, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga scheman med möjlighet att påverka arbetstiden.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Carola Blomster 0702–040157

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2019-01-23 Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Visa annons som pdf