Laholm:2019:4

Sjuksköterska, semestervikariat

 

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar. Du är varmt välkommen att söka våra semestervikariat.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i Laholms kommun ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boende. I arbetet ingår såväl medicinska insatser som rehabilitering och omvårdnad. Handledning av vårdpersonal och ett nära samarbete med arbetsterapeuter och fysioterapeuter är viktiga delar i arbetet. I Laholms kommun arbetar sjuksköterskorna i områdesteam bestående av 3-6 sjuksköterskor.Varje dag samlas alla sjuksköterskor på ett av våra SÄBO för att gemensamt planera dagen och fördela resurser efter behovet i verksamheten.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Distriktsjuksköterska eller annan vidareutbildning som passar verksamheten är meriterande men inget krav. Även erfarenhet inom hemsjukvård eller annan specialkompetens är meriterande då vi ser en hemvård som blir alltmer avancerad. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personlig brev och cv.

 

Anställningsform
Vi söker dagsjuksköterskor och sjuksköterskor för kväll/natt till sommaren 2019. Heltid eller deltid. Helgtjänstgöring förekommer. Möjlighet till fast anställning finns.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, 0725-71 71 95

Jutta Qvant, enhetschef, 0767-84 62 46

 

Fackliga upplysningar

Vårdförbundet halland, 0771-42 04 20


Sista ansökningsdag
2019-03-31. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

 

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. 


Visa annons som pdf