Laholm:2019:7

Säsongsarbetare park/strand

 

Beskrivning

Inom Servicekontoret finns avdelningar för renhållning, park, gator/vägar, kost och fordon & transport. Vi söker nu säsongsarbetare till park- /strandavdelningen.

 

Parkavdelningen består av 9 personer och du kommer som en del i gruppen arbeta inom alla de arbetsområden som nämns nedan.

 

 

Arbetsuppgifter
Arbete med allt från att plantera till att underhålla kommunala trädgårdar, park-/skogs- och grönyteområden samt renhållning och strandskötsel

Helgarbete och oregelbundna arbetstider kan förekomma.


Kvalifikationer
Önskvärt med trädgårdsutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet inom yrket. God maskinvana krävs (till exempel maskiner så som gräsklippare/ grästrimmer och övrigt förekommande maskiner för arbetet). Vi vill att du har vana av att arbeta självständigt, tar egna initiativ samt har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Säsongsanställning
från April tom. November med möjlighet till eventuell förlängning.

Heltid


Tillträdesdag

2019-04-08

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Stefan Persson, Arbetsledare, 070-329 45 75

Kristofer Johansson, Driftschef 0430 266 94

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-02-28

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf