Laholm:2019:14

Sjuksköterska/ psykiatrisköterska till LSS Laholms kommun

 

Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 40 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Verksamheten framhåller vikten av att utvecklas och har kontinuerliga utbildningstillfällen för sina sjuksköterskor. Laholms kommun har även avtal om Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med Vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

 

Vi söker Dig som är intresserade av arbeta hos oss i Laholms kommun initialt inom vår LSS verksamhet. Under 2019 kommer vi att få ett ökat antal inskrivna patienter inom psykiatrin där vi behöver förstärka vår kompetens och det kan bli aktuellt att arbeta mer mot dessa patienter framöver.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska inom LSS ansvarar du för hälso- och sjukvården både i det enskilda hemmet och i våra gruppbostäder, bostäder med särskild service, daglig verksamhet samt korttidsboenden. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal. Du arbetar i team ihop med två-tre andra LSS- sjuksköterskor, rehabiliteringspersonal samt med ansvariga enhetschefer och deras medarbetare.

 

Arbetstid dagtid måndag-fredag.

 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning psykiatri är önskvärt.

Du är flexibel, empatisk, tar eget ansvar samt har ett habiliterande/rehabiliterande synsätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B körkort krävs.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning – Heltid. Dagtid. Måndag-Fredag.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, 0725-71 71 95

Jutta Qvant, enhetschef 0767-84 62 46

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-02-22 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf