Enhetschef till park-gatu- och lokalvårdsenheten
Hylte:2019:13Samhällsbyggnadskontoret söker en enhetschef

 

Välkommen till oss i Hylte!
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsbeskrivning

Samhällsbyggnadskontoret söker en enhetschef till park- gatu och lokalvårdsenheten. Där ingår arbete med underhåll av gator och vägar, parkförvaltning, skötsel av kommunens badplatser m.m. Enheten utför även lokalvård i kommunens lokaler. Du är underställd kontorschefen på samhällsbyggnadskontoret och du ingår i kontorets ledningsgrupp. Park- gatu och lokalvårdschefen arbetar nära den politiska styrningen i kommunen.

I Hylte kommun har vi ett relationsinriktat och modernt ledarskap som byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet. Som chef ansvarar du för att leda, organisera och utveckla verksamheten, vilket innefattar kvalitets-, budget- och personalansvar. Du företräder kommunen som arbetsgivare, samverkar och följer lagar och riktlinjer. En stor del av arbetet består av kommunikation och samspel med både interna och externa aktörer.

 

Kvalifikationer
Du har civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande utbildning/kompetens som kommunen bedömer vara likvärdig. Erfarenhet av hela eller delar av verksamhetsområdet är meriterande. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet och goda kunskaper inom ekonomi och upphandling.

B-körkort krävs. Kommunal erfarenhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper inom framförallt ledarskap och samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig bra både i tal- och skrift.

Vi vill att du ska kunna arbeta mål- och resultatorienterat med en helhetssyn. Vi söker en engagerad ledare som tillsammans med medarbetarna utvecklar verksamheten.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie enhetschefs tjänstledighet.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat 6 månader

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2019-03-18 eller efter överenskommelse


Sista ansökningsdag
2019-02-20

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Carolina Storberg, tf samhällsbyggnadschef 0345-18259
Mattias Andersson,  Facklig representant, Vision 0345-18000

Kommunals expedition Hyltebruk, Facklig representant, tfn. 0345-181 98 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


Visa annons som pdf