Laholm:2019:25

HR-konsult till Laholms kommun

 

Har du ett stort samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning? Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation med korta beslutsvägar nära förtroendevalda och kommunledning? Ja, då har vi ett spännande, intressant och roligt arbete att erbjuda!

 

Arbetsplatsen
Befattningen är placerad på Personalenheten inom kommunledningskontoret med HR-chefen som chef. Enheten har uppdraget att leda, samordna och utveckla kommunens personalpolitik. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team av bestående av HR-konsulter, systemförvaltare och lönekonsulter.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan vara ett konsultativt stöd till chefer i alla förekommande HR-frågor så som arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, förhandlingar, rehabilitering och kompetensförsörjning.

 

Uppdraget har en stor spännvidd och är både operativt och strategiskt. Arbetsuppgifterna är omväxlande och alltid med Laholm kommuns behov och bästa i fokus. Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha förmåga att finna nya angreppssätt och vara förändringsbenägen.

 

Enheten har ett övergripande uppdrag att arbeta med attraktiv arbetsgivare/kompetensförsörjning.  Tjänsten kan komma att formas utifrån din kompetens och dina intresseområden.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med HR- inriktning eller beteendevetare alternativt annan lämplig högskoleutbildning samt längre erfarenhet av att ha arbetat med bredden av HR-frågor. Det är meriterande om du har en spetskompetens såsom samtalsmetodik, leda grupprocesser eller arbete med employer branding.

 

Du ska ha förmåga och erfarenhet av att skapa goda relationer och goda samtal där du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är diplomatisk och följsam utan att ge avkall på att ifrågasätta och ställa krav. Har du dessutom en positiv syn, lätt till skratt och en stor portion humor är det ett ytterligare plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV där du beskriver hur du ser upp uppdraget och hur du skulle ta dig an tjänsten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Malin Sörensen tf HR-chef 0430–15242

Jessica Hansson HR-konsult 0430–15177

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-02-24

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf