Medicinskt ansvarig sjuksköterska
Hylte:2019:17

Vi söker dig
Som vill bli en nyckelperson i att kontinuerligt förbättra den kommunala hälso- och sjukvården i
Hylte kommun.

 

Välkommen till oss i Hylte!

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1 300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hylte kommun präglas av

·          Trygghet – Hos oss finns omtanke

·          Delaktighet – Hos oss gör du skillnad

·          Framtidstro – Hos oss utvecklas du

·          Stolthet – Du är en av oss

 

För oss är du viktig

I Hylte kommun har vi bestämt oss för att skapa en omsorg med nöjda kunder och stolta medarbetare. Du är med och påverkar såväl verksamheten som din egen utveckling. För oss är du viktig, du ska ha en bra arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad!

I Hylte kommun får individer utvecklas och känna meningsfullhet. Här går medarbetarskap och chefskap hand i hand. Vi skapar varandras förutsättningar utgör tillsammans ett gott föredöme som inspirerar och motiverar. Allt byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet.


Du ska som Medicinskt ansvarig sjuksköterska jobba med
Du har tillsammans med verksamhetschefen ett övergripande ansvar för kvalitet och säkerhet inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du granskar och följer upp verksamheterna utifrån lagkrav samt föreslår förbättringsåtgärder utifrån identifierade brister. Du analyserar patientsäkerhetsarbetet och drar slutsatser som kan användas i verksamheterna för att förbättra patientsäkerheten.

Som MAS utarbetar du instruktioner och rutiner enligt lagar och föreskrifter och följer upp att verksamheterna arbetar systematiskt med patientsäkerhet. Du arbetar fram rutiner för egenkontroll och följer upp att dessa är kända och tillämpas i verksamheterna. Du har en rådgivande funktion till omsorgsnämnden och verksamheterna i hälso- och sjukvårdsfrågor.

I ditt uppdrag samverkar du med ansvariga chefer, regionala och nationella nätverk och med andra vårdgivare. Du tar emot, utreder och anmäler allvarliga risker och vårdskador till Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Du genomför övergripande analys av avvikelser och utvecklar avvikelsehanteringen.

 

Du ingår i omsorgskontorets ledningsgrupp och din närmsta chef är omsorgschefen.

Du som Medicinskt ansvarig sjuksköterska är

·          Ett gott föredöme

·          Lyhörd och kommunikativ

·          Flexibel

·          Inspirerande och motiverande

·          Drivande och kvalitetsfokuserad

 

Medarbetarskap

I Hylte kommun får individer utvecklas och känna meningsfullhet. Här går medarbetarskap och chefskap hand i hand. Vi skapar varandras förutsättningar och vi utgör tillsammans ett gott föredöme som inspirerar och motiverar. Allt byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet.

 

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet från olika områden inom hälso- och sjukvård. Du har relevant vidareutbildning och erfarenhet av att leda andra i hälso- och sjukvårdsarbete. Arbetet kräver en god kunskap om lagar och föreskrifter inom området. Du har vana av utredningsarbete och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. För att kunna stödja, informera och utbilda medarbetare och chefer har du en god pedagogisk förmåga. Som MAS är det viktigt att ha en god förmåga att både kunna arbeta självständigt och i samverkan med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2019-05-20 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-03-17

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Berit Winbladh, omsorgschef, telefon 0345-180 29

Cecilia Harley, MAS telefon 0345-181 28

                                                                                                   
Övriga upplysningar
Välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och dina löneanspråk.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf