Sjuksköterskor - Semestervikarier
Hylte:2019:19

Välkommen till oss i Hylte!

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess
1 300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsuppgifter

I Hylte kommun möter du som sjuksköterska patienterna i både hemsjukvård och särskilt boende. Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans i team med omsorgspersonal, omsorgshandläggare samt enhetschef.

Du arbetar med medicinska bedömningar, behandlingar och omvårdnadsinsatser, läkemedelshantering, stöd och rådgivning till omvårdnadspersonal, hembesök med läkare samt palliativ vård.

Som patientansvarig sjuksköterska hos oss har du till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna.

Du har möjlighet att påverka din arbetstid då vi jobbar med person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår.

Bilkörning ingår i tjänsten så körkort krävs.

Kvalifikationer

Vi söker nu 2 sjuksköterskor,gärna med erfarenhet inom den kommunala sjukvården. Det är meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssköterska/vård av äldre eller annan som arbetsgivaren finner lämplig.

B-körkort är ett krav.

Du har förutom goda kunskaper inom omvårdnad och medicin även god samarbets- och organisationsförmåga. Du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete, är flexibel, strukturerad och har förmåga att prioritera.

Vi tror att du är öppen och prestigelös med ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och respektfullt bemötande.

Du är utåtriktad, intresserad av att bidra med din kunskap.

Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitösa kollegor.


Anställningsform/Varaktighet
2 st. Vikariat 190601-190831

 

Omfattning

Heltid, deltid

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag

2019-06-01


Sista ansökningsdag
2019-03-31

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Upplysningar
Gunilla Lundberg Enhetschef

0345-182 63

 

Anna Edvardsson Vårdförbundet

0733-718202

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf