Folkhälsoutvecklare - ANDTS och Unga vuxna
Hylte:2019:20

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess
1 300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Boost Hylte

Boost Hylte är en verksamhet med syfte att skapa delaktighet och visa på möjligheterna med att leva och arbeta i Hylte kommun. Målgruppen är unga vuxna 15-30 år boende i Hylte kommun.

ANDTS

Hylte kommun bedriver ett arbete för att minska bruket och skadeverkningarna av alkohol, narkotika, doping, tobak och spel. Insatser sker främst internt i organisationen men även externt.

Arbetsuppgifter
Som folkhälsoutvecklare i Hylte kommun kommer du att planera, bedriva, utveckla, kommunicera och utvärdera det prioriterade folkhälsoarbetet. Fokus ligger främst på ANDTS och Boost Hylte (unga vuxna). Du är även som tjänsteperson representant i det lokala folkhälsorådet. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar såväl administrativt arbete som hands on-arbete ”ute på fältet”. Omvärldsbevakning, undersökningar, presentationer, aktiviteter och klassbesök är exempel på olika delar i arbetet.

 

Nätverkande med både interna och externa aktörer är mycket viktigt då samverkan med övriga verksamheter och aktörer är ett måste för att nå goda resultat.

Kvalifikationer
Du ska ha högskole- eller universitetsutbildning inom hälsoområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Utöver detta är det meriterande med någon form av erfarenhet av att leda och planera aktiviteter.

Vi söker dig som är proffs på att nätverka, du är också driven och strukturerad med vana att arbeta självständigt med goda resultat. Ditt engagemang i frågor som jämlik hälsa och människors lika värde är stort och du kan förmedla detta på ett entusiasmerande sätt! Du samarbetar bra med andra samt är lojal med en stor vilja att ta eget ansvar. Du känner dig också trygg med att hålla i presentationer och möten för mindre och större grupper samt har ett positivt bemötande och lätt för att skapa förtroende och inspirera människor i din omgivning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare.

 

Omfattning

Heltid, arbetstiden är främst förlagd till dagtid men även kvällsarbete förekommer.


Lön
Individuell lönesättning.

 

Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2019-03-17

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef: 070-816 56 44
Mattias Andersson,  Facklig representant, Vision 0345-18000

 


Övriga upplysningar
Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf