Utredare föreningsliv
Hylte:2019:21

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess
1 300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Fritid och förening i Hylte kommun

På arbets- och näringslivskontoret bedrivs fritids- och föreningsarbete i syfte att stötta och föra dialog med föreningarna i Hylte kommun. Vi har fått i uppdrag att utreda föreningarnas förutsättningar under arbetsnamnet ”Hur mår föreningarna?”. Därför söker vi nu en utredare för en projektanställning.


Arbetsuppgifter
Som utredare av föreningarnas situation i Hylte kommun kommer du att ansvara för att sammanställa en rapport för att identifiera utmaningar, utvecklingområden och förslag på konkreta lösningar. I arbetet ingår planering, genomförande och rapportskrivning. Stor vikt läggs vid möten med föreningsrepresentanter. Du ansvarar också för presentation och utvärdering av insatsen. Som stöd i arbetet finns tjänstepersoner på arbets- och näringslivskontoret.

Kvalifikationer
Du ska ha en för uppdraget relevant högskole-/universitetsutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Utöver detta är det meriterande med en god kunskap om föreningsfrågor samt en förståelse för relationen mellan kommun och förening.


Vi söker dig som är kommunikativ och strukturerad med vana att arbeta självständigt med goda resultat. Du samarbetar väl med andra samt är lojal med en stor vilja att ta eget ansvar. Du har ett positivt bemötande och har lätt för att skapa förtroende och trygghet bland människor i din omgivning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform/Varaktighet
Allmän visstidsanställning.

 

Omfattning

Heltid, arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid. Kvällstid vid behov.


Lön
Individuell lönesättning.

 

Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad t.o.m.

Ca 6 månader från anställningsdag.

 

Sista ansökningsdag
2019-03-24

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef: 070-816 56 44
Mattias Andersson,  Facklig representant, Vision 0345-18000


Övriga upplysningar
Varmt välkommen att ansöka!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf