Tillväxtstrateg
Hylte:2019:22

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess
1 300 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsuppgifter

Hylte kommun söker nu dig med ett genutint intresse för tillväxt, hållbarhet och utveckling.

 

Hylte kommunfullmäktige har inrättat ett tillväxtutskott som är placerat under kommunstyrelsen. Med bakgrund av det söker kommunen nu en tillväxtstrateg som på strategisk nivå ska samordna de frågor som ligger under tillväxtutskottets ansvarsområden. Som tillväxtstrateg kommer du bland annat ansvara för att ta fram övergripande strategier som rör tillväxt- och hållbarhetsfrågor i samarbete med övriga kontor. Du kommer också vara kommunens kontaktperson vid framtagandet av regionala strategier inom tillväxtområdet samt utreda och bereda underlag till tillväxtutskottets sammanträden.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en adekvat högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet där förmågan att skapa struktur och kunna driva många parallella aktiviteter är viktig. Du har förmågan att kunna prioritera, fatta egna beslut, vara kvalitetsmedveten samt har sinne för ordning och reda. Du motiveras av att vara efterfrågad och ha en samordnande roll, med förmågan att ta egna initiativ. Du gillar att växla mellan att arbeta självständigt men har lätt att samarbeta med andra och vara lyhörd. Som person är du lugn och trygg i dig själv och besitter hög social kompetens. Du vet vikten av att ligga steget före i din planering, samtidigt som du trivs i en miljö som är föränderlig och prestigelös.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning

Heltid

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Omgående eller efter överenskommelse

 

Sista ansökningsdag
2019-03-24

 

Upplysningar
Per Borg, kommundirektör, telefon 0345-180 16

Emma Gröndahl, informations- och kanslichef, telefon 0345-180 14

Aferdita Gashi, Facklig representant, SSR, 0729-81 83 04

Mattias Andersson,  Facklig representant, Vision 0345-18000

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så

snart som möjligt!

 

Välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf