Laholm:2019:41

 

Förskollärare till Laholms kommun

 

Nu söker vi förskollärare till Laholms kommun. Vi arbetar utifrån att alla barn, elever och vuxna som finns inom utbildningsverksamheten i Laholms kommun ska känna att de ständigt utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Lärmiljön ska skapa trygghet och väcka nyfikenhet för lärande. Utbildning ska vara en viktig del i det livslånga lärandet!

 

Är du nyutexaminerad förskollärare?

Då ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts då du kommer att få stöd i ditt yrkesutövande av en mentor. Våra mentorer är förskollärare/lärare med stor kunskap och bred erfarenhet inom ditt yrke och som har ett särskilt uppdrag att stödja dig i ditt arbete. Mentorn är kort sagt, till för dig!

 

Just nu har vi lediga tjänster på:

 

Junibackens förskola

Junibackens förskola ligger i Mellbystrand och är en förskola med tre avdelningar. Vår pedagogiska verksamhet präglas till stor del av barnens nyfikenhet, intressen och lust till lärande. Vi vistas mycket utomhus och tar tillvara på skog, hav och natur som finns i vår närhet. Tjänsten hos oss är en tillsvidareanställning 100% med placering på Junibacken under minst ett år (föräldraledighet) Tillträde: augusti -19 Upplysningar: Christina Frising, Förskolechef, 072-50 39 379

 

https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/forskola-1-5-ar/kommunala-forskolor/junibackens-forskola/


Blåkulla förskola

Blåkulla förskola är en förskola med fyra avdelningar. Utevistelse prioriteras och vår generöst tilltagna och lummiga gård och omgivningar uppmuntrar till lek och upptäckter som utmanar barnens motoriska färdigheter på olika sätt. Tjänsten hos oss är en tillsvidareanställning 85–100%. Tillträde: 1/5 -19 eller enligt överenskommelse. Upplysningar: Christina Frising, Förskolechef, 0725-03 93 79, 0430-266 10

 

https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/forskola-1-5-ar/kommunala-forskolor/blakulla-forskola/

 

Regnbågens förskola

Förskolan består av tre avdelningar och ligger i Genevad, mellan Laholm och Halmstad. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus. Den pedagogiska verksamheten bedrivs i projektform och vi fokuserar speciellt på barnens språkutveckling, hållbar utveckling och barnens behov av rörelse och utevistelse. 1-2 tjänster. Tjänsten hos oss är en tillsvidareanställning 75-100%. Tillträde: snarast. Upplysningar: Lena Pärsén, Förskolechef, 070-23 50 458

 

https://www.laholm.se/barn-och-utbildning/forskola-1-5-ar/kommunala-forskolor/regnbagens-forskola/

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.


För mer information om förskolorna, tjänsterna och kvalifikationer för varje tjänst besök respektive förskolas hemsida.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt legitimation om den erhållits.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Lön
Enligt överenskommelse

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-03-24 Intervjuer kommer att ske under vecka 14 och 15

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 

 


Visa annons som pdf