Laholm:2019:42

Fritidspedagog till Genevadsskolan

 

Vi söker fritidpedagog till Genevadskolan, vill du bli vår nya medarbetare?

 

Genevadskolan är en F-3 skola med 50 elever läsår 2018-2019. Skolan som är över 100 år har renoverats och inrymmer idag moderna och ändamålsenliga lokaler. Fritidshemmet Blixten är en integrerad del av skolan. Skolan som ligger mitt i byn har en väl tilltagen skolgård och nära till naturen vilket erbjuder möjligheter till utomhuspedagogik, idrott och hälsa samt rastaktiviteter. På Genevadsskolan är vår vision: På vår skola råder trygghet, glädje och lust att lära. Tillsammans ger vi alla barn möjlighet att växa.

 

Arbetsuppgifter

Arbete inom fritidshemsverksamheten vid Genevadsskolan för barn/elever i åldrarna 6-9 år. Ditt huvuduppdrag är att ansvara för aktivt deltagande i planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten vid Genevads fritidshem.

 

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten, fritidspedagogexamen eller motsvarande behörighetsgivande examen för arbete på fritidshem. Tidigare arbete på fritidshem är meriterande.

 

Vi söker dig som har förmåga att se barns möjligheter utifrån deras behov och utvecklingspotential.

Du är villig att driva både din egen och verksamhetens utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

 

Bifoga gärna personligt brev, CV och lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 80-100% enligt överenskommelse

 

Tillträdesdag

2019-05-20

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Rektor Mia Janerdal, 0430-156 60

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

 

Sista ansökningsdag

2019-03-15

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Visa annons som pdf