Säsongspersonal inom trädgård till Hyltebostäder
Hylte:2019:23

Hyltebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar drygt 530 lägenheter runt om i Hylte kommun. Vi levererar även fjärrvärme till både företag och privatpersoner samt tar hand om kommunens fastigheter. Vi är ett ungt och engagerat gäng som brinner för att erbjuda attraktivt boende och god service till kommunens invånare genom att ständigt utveckla verksamheten.

 

Under säsongen sysselsätter vi flertal personer som kan arbete med trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel till bostadslägenheter och lokaler.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du känner en stolthet för fina områden. Du kommer ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av mark, utrustning på mark och delar av byggnad, det vill säga alla förekommande trädgårds-och utomhusarbeten. Du ska även ansvara för att utveckla och bibehålla goda kundrelationer till bostadslägenheternas hyresgäster och lokalernas brukare.

I arbetet ingår:

-      Gräsklippning

-      Ogräsbekämpning

-      Rabattrensning

-      Häck- och busklippning

-      Underhållsbeskärning

-      Reparationer av utrustning på mark

-      Renhållning

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller intresse av att lära dig. Har du motorsågs- och röjsågutbildning är det en merit. Du är praktiskt lagd, har god fysik och klarar av högt tempo. Det är förstås ett plus men inget krav om du har tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete som fastighetsskötare eller liknande.

Vi värderar personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, känsla för detaljer samt ett personligt engagemang för material vi arbetar med. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Anställningsform/Varaktighet
Visstidsanställning, t.o.m 2019-10-31 med möjlighet till förlängning

Omfattning
Heltid 

Lön
Fast lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-03-14


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Johan Svensson, driftchef, 0731-472542


Övriga upplysningar

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf