Laholm:2019:53

Undersköterska till Solgården

 

Beskrivning

Solgården är ett äldreboende i Laholm. Det är 32 lägenheter fördelat på 4 avdelningar. Vi är ca 35 personer som arbetar på Solgården.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre. Du som söker, ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter, där din insats ger människor högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete. Arbetet sker i nära samarbete med brukarna.


Kvalifikationer
Utbildning till undersköterska från omvårdnadsprogrammet eller gymnasieutbildning med undersköterskekompetens samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) är grundkrav. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med äldreomsorgen. Du är lyhörd, har respekt, är ansvarsfull och kan anpassa ditt arbete efter olika brukares behov. God datavana är ett krav.


Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid eller annan sysselsättningsgrad som önskas.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Enhetschef Susanne Andreasson tel. 0430-154 06 eller 070-211 27 71

Assistent David Nilsson tel. 0430-154 60 eller 0725-54 69 26

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000


Sista ansökningsdag

2019-04-07. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Övriga upplysningar

Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Till annonsförsäljare

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf