Controller trainee

 

Arbetsplatsbeskrivning

 

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess  
1 300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Tillsammans med Region Halland och kommunerna i Halland söker vi engagerade talanger till den åttonde omgången av ”Trainee Halland”! Anställningen är en tillsvidaretjänst som inleds med en åttamånaders traineeperiod. Parallellt med arbetet deltar du i ett omfattande traineeprogram i syfte att utvecklas och få en grundläggande kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor. Du får en exklusiv inblick i kommunal/regional verksamhet och möjligheten att bygga upp ett stort nätverk.

Arbetsbeskrivning
Tycker du om att arbeta i en konsultroll? Är du noggrann och har öga för detaljer men samtidigt kan lyfta blicken och se helheten? I så fall kan du vara den vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Kommunledningskontoret söker en engagerad trainee med siktet inställt på att utveckla de ekonomiska processerna i kommunen med hjälp av digitalisering för att öka den interna kontrollen inom Hylte kommun.

Som trainee kommer du att tillhöra ekonomienheten tillsammans med 12 kollegor. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med stor möjlighet att göra skillnad. Som blivande controller hos oss kommer du att arbeta med att bidra till utveckling av ekonomienhetens processer, rutiner och system för att förbättra den interna kontrollen samt bidra till utveckling av kommunens system för ekonomi- och kvalitetsuppföljning.

 

 

Som trainee hos oss på ekonomienheten kommer du att få en god introduktion, en bra grund att stå på och en inblick i olika områden inom enheten. Ditt arbete kommer att ledas av ansvarig chef med stöd av handledare. Traineeprogrammet består av olika utvecklingsdagar där du bland annat får kunskap inom ledarskap, ekonomi, kommunikation och bemötande. Du får även ta del av en mer omfattande projektledarutbildning och en unik möjlighet att prova på att arbeta i en annan organinsation. Programmet erbjuder en möjlighet att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker

• Är en akademiker och har en färsk högskole-/universitetsexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Din utbildning ska vara avslutad senast juni 2019.

• Har ingen eller liten yrkeserfarenhet inom sökt yrkesområde.

• Har lätt för att kommunicera och få med dig andra människor.

• Är målinriktad.

• Har en positiv inställning till människor och arbete och i dessa sammanhang ser olikheter hos människor som en tillgång.

 

 

Genom din utbildning ska du ha goda kunskaper inom området och du har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Du är lyhörd, mycket god analysförmåga, har förmågan att se samband och helhet, har god samarbetsförmåga och kan skapa goda och varaktiga relationer. Som medarbetare hos oss vill vi att Du har en positiv attityd till människor och arbete och ser olikheter hos människor som en tillgång, samt intresserad av intern kontroll och vill nå resultat.


Stor vikt kommer läggas vid samarbetsförmåga, personlig lämplighet samt ovanstående kvalifikationer.

 

 

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform
Tillsvidare

 

Lön
25 000 kr, under traineeperioden.

Omfattning
Heltid

 

Tillträde
2019-09-02

 

Ansökan

Ansök senast
2019-04-07

Referensnummer

Välkommen att söka genom att:

 

• Göra en digital ansökan via denna länk.

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktpersoner


Daniel Bjuvstam
Stf ekonomichef
0723-967081

 

 

Roger Wahlberg

Programledare Trainee Halland

0346-88 60 02

072-523 15 55

roger.wahlberg@falkenberg.se

 

Facklig företrädare

Kontaktperson för fackliga frågor
Vänligen kontakta kommunens kontaktcenter
0345-180 00

 

 

 

 

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf