Laholm:2019:62

Lärare till Barn- och fritidsprogrammet, Osbecksgymnasiet, Campus Laholm


Vi söker nu en lärare till Barn- och fritidsprogrammet. Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskolan, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenheten, allaktivitetshus och näringsliv samlat. Gymnasiet i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsverksamheten.

 

Din tjänst kan gärna delas mellan en tjänst i förskolan och med att arbeta som yrkeslärare hos oss.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag på programmet och undervisa i yrkesspecifika kurser som t. Ex. Hälsopedagogik, Specialpedagogik 1 och Skapande verksamhet. I tjänsten ingår även mentorsanasvar och det kan även ingå ansvar för elevernas arbetsplatsförlagda lärande. Undervisningen bedrivs på Campus Laholm, i nyrenoverade, moderna lokaler med senaste teknik och utrustning.

Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har yrkeslärarutbildning med inriktning mot barn- och fritidsprogrammet. Även du som har förskollärarutbildning i kombination med erfarenhet inom yrket kan vara intressant. Du får gärna ha erfarenhet av att handleda praktikanter. Du ska ha ett brinnande intresse för att utvecklas och arbeta med unga människor som ska in i barnskötaryrket.

Personliga egenskaper
Du är lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med att utveckla vår framtida organisation. Du skall bidra till Barn- och fritidsprogrammets utveckling och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du ska vara tydlig. Du har mycket god pedagogisk förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Bifoga personligt brev, CV och eventuell lärarlegitimation. Vi eftersträvar jämn könsfördelning.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 30 – 50%, med eventuell möjlighet till utökning längre fram


Tillträdesdag

12 augusti 2019

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Viveka Lennse Johansson rektor, 0765–167966

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-04-15

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf