Laholm:2019:63

Lärare till Knäredsskolan, F-3

 

Visst tycker du om att arbeta kollegialt och inkluderande!

 

På Knäredsskolan samarbetar F-6 och samplanerar för F-3 för att skapa det ultimata utvecklingsklimatet för oss alla, både vuxna och barn. Vi sätter eleven i centrum och arbetar inkluderande och skapar olika lärmiljöer för att möta alla våra elever. I arbetslaget har vi gått Skolverkets webbkurs Programmering och under höst och vår har vi gått Skolverkets kurs Specialpedagogik för lärande.

 

Arbetsplatsen

Knäredsskolan, en F-6 skola med 137 elever idag, men till hösten ökar vårt elevantal till 152. Vi är två vuxna i varje klassrum för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla. På skolan har vi även en speciallärare och en specialpedagog som hjälper oss i det dagliga arbetet och de utmaningar vi möter. Vi har en ledning som består av en rektor som tror på fortbildning och att skapa förutsättningar för både personal och elever.  Det pedagogiska arbetet och diskussioner driver skolans utveckling framåt och där blir du och vi som dina blivande kollegor viktiga.

 

Kvalifikationer

Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i årskurserna F-3. Som person behöver du ha driv och motivation att både utvecklas och att utveckla skolan tillsammans med oss andra. Att du har kunskap kring bedömning och Lgr11 är en självklarhet och även kring läsinlärningen för elever i åk 1. Kollegialt samarbete och nyfikenhet på att prova nya undervisningssätt, material och metoder är viktigt för oss att du har. Att du sedan även har lätt för att skratta och bidrar till att vi kan fortsätta att ha högt i tak är ett stort plus i kanten. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

 

Är du nyutbildad lärare får du 10 % nedsatt undervisningstid samt mentor. Du får genom kommunen en egen persondator samt friskvårdskort. Kommunen har även väl utvecklad kompetensutvecklingsplan som i augusti startar med en gemensam dag för all personal.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din lärarlegitimation.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Efter överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Rektor Gisela Berg Rudolfsson gisela.berg.rudolfsson@laholm.se

Eller Monica.Persson monica.persson@edu.laholm.se

 

Fackliga upplysningar
Information om fackliga företrädare ges via Laholms kommuns växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2019-04-19 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, ansök gärna snarast.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf