Laholm:2019:71

Undersköterska till Tangon

 

Beskrivning

Tangon är ett äldreboende i Laholm och vi är i dagsläget 35 personer som arbetar på tangon.

Det finns 32 lägenheter fördelat på två hus varav 8 lägenheter är demensboende.

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre. Dokumentation, aktiviteter och social samvaro är viktiga delar i arbetet.  Du som söker, ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter, där din insats ger människor högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete. Arbetstider är dag/kväll och varannan helg


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet som godkänt betyg i svenska 1 (A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning- Det är meriterande om du har arbetet med äldreomsog tidigare och har en demensutbildning. Det är också meriterande om du har datavana. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är lyhörd och arbetar med respekt för andra människor. Du är ansvarsfull och har förmåga att anpassa arbetet efter brukarens behov.

 

Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Anställningsform
Tillsvidaretjänst. Heltid. Önskar du annan syssesättningsgrad än heltid ange det i din ansökan.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Enhetschef Åsa Lundin 0430 17700

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-04-15

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


 


Visa annons som pdf