Laholm:2019:74

Administrativ assistent till Randerslund och Hemtjänst väst

 

Arbetsplatsen
Randerslund är ett särskilt boende som ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med både härlig ute- och inomhusmiljö.
Hemtjänst Väst är ett hemtjänstområde som verkar i Ränneslöv och i Våxtorp.


Arbetsuppgifter
Som assistent kommer du att arbeta i en reception där du är ansiktet utåt för personer som kommer till verksamheten. Du kommer att vara behjälplig för två enhetschefer i det dagliga arbetet som innefattar bl.a. bemanning, personalkontakt, löneadministration och schemaplanering.


Kvalifikationer
Vi ser att du har en gymnasial utbildning inom handel och administration eller ekonomiprogrammet, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Som assistent arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen med de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom Word, Excel etc. Önskvärt är om du arbetat i ekonomi eller löneadministrativa program, tex Heroma. Vi ser positivt på om du sedan tidigare har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.


Då arbetet kräver flexibilitet att kunna stödja andra verksamheter är det en förutsättning att du har B-körkort.

Som person är du flexibel, strukturerad och lösningsinriktad. Du är även lyhörd, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande samt är alltid mån om att ge bästa möjliga service. Du har en god administrativ och kommunikativ förmåga samt har förmågan att växla arbetstempo och kunna prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

 

Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev, där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig. Välkommen med din ansökan.


Anställningsform
Sommarvikariat 100%

3 juni 2019 – 16/8 2019

Arbetstid 06.30-15.00


Tillträdesdag

3 juni 2019

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Carola Blomster Enhetschef Randerslund 0430-159 34
Jessica Fetahi Enhetschef Hemtjänst Väst 0430-159 39

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-04-22. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökingstiden

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 


Visa annons som pdf