Laholm:2019:75

Kvalitetsutvecklare till socialtjänsten Laholms kommun

 

Nu söker vi en kvalitetsutvecklare till Socialtjänsten i Laholms kommun.

 

Välkommen till oss, kvalitetsutvecklare inom Socialtjänsten!

Vi arbetar med medskapande processer, där invånarnas behov står i fokus. Du ska genom ditt uppdrag bidra till att verksamheten ger största möjliga nytta för invånare i Laholm!

 

Vi är i början på en process med tillitsbaserad styrning, ledning och uppföljning. I vårt uppdrag ingår att utveckla och effektivisera service till invånare, vi arbetar med välfärdsteknik som en möjlig lösning för att säkra kvalitet. Du ingår i team med övriga kvalitetsutvecklare och specialistfunktioner inom Kvalitets- och utvecklingsenheten och arbetar som stöd för chefer i verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete med utrednings- och uppföljningsarbete, samt utveckling av kvalitetsledningsarbetet. I vårt digitaliseringsarbete är du en viktig medspelare!  Som kvalitetsutvecklare leder du eller medverkar i projekt, följer forskning och har ständig omvärldsbevakning för strategisk planering och utveckling.  I uppdraget ingår att vara processtöd och stödja chefer och arbetsgrupper i processutvecklingsarbetet.

 

Vidare kommer du också att arbeta med nationella mätningar och uppföljningar inom nämndens verksamheter och systematiskt följa upp, genom intern- och egenkontroll. Uppföljning och utveckling av processer/rutiner i ledningssystem och utvärdering i syfte att kvalitetssäkra och utveckla. I tjänsten ingår att hålla i vissa utbildningar.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad socionom eller har annan högskole- eller universitetsutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med systematiskt kvalitetsarbete, gärna inom socialtjänsten. Har du har erfarenhet av att leda projekt och processutveckling är detta meriterande, liksom all erfarenhet av digitalisering. Du har ett driv, engagemang och förmåga att hålla i. Du är målinriktad och bra på att kommunicera, du har mycket god samarbetsförmåga samt ett tydligt utvecklingsfokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Marie Elm-Ågren, kvalitets- och utvecklingschef 0790–782399

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

 

Sista ansökningsdag

2019-04-17. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf