Laholm:2019:76

Administrativ assistent till LSS verksamhet, Laholms kommun

 

Administrationen, som består av administrativa assistenter och enhetschefer, arbetar för att utveckla och driva LSS organisationen framåt i samklang med övrig samhällsutveckling. Vi är en serviceinriktad verksamhet med stora krav på kvalitet och delaktighet och brukarmedverkan. Vi behöver förstärka verksamheten med ytterligare en assistent.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete som assistent innebär att utföra administrativa uppgifter och du kommer att vara administrativt stöd för flera chefer. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat bemanningsplanering som inkluderar korttidsrekrytering, fakturahantering, schemaarbete och lönehantering i personalsystemet Heroma, avstämningar/redovisning till försäkringskassan gällande personlig assistans mm.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har administrativ utbildning på gymnasienivå till exempel ekonomiprogrammet, Handels- och administrationsprogrammet eller annan högskole-/administrativ utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du ska vara väl förtrogen med olika datorprogram som exempelvis officeprogram samt van vid att använda datorn som arbetsredskap. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom vård och omsorg/funktionshinder är önskvärt.

För att fungera i rollen behöver du ha en utpräglad samarbetsförmåga och servicekänsla. Tjänsten ställer även höga krav på flexibilitet och en förmåga att se lösningar.  Du är en god representant och har ett trevligt bemötande. Vi förutsätter att du är strukturerad och noggrann och att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Visstidsanställning. Inledningsvis till och med 30 september med möjlighet till tillsvidare anställning.


Tillträdesdag

Snarast

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Yvonne Wolter, Enhetschef, 0430-156 91

Fackliga upplysningar

Pia Kyttä, Vision, 0430-151 68.


Sista ansökningsdag
2019-04-16

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Visa annons som pdf