Laholm:2019:79

Förskollärare till Blåkulla förskola

 

Arbetsplatsen
Blåkulla förskola är en förskola med fyra avdelningar. Utevistelse prioriteras och vår generöst tilltagna och lummiga gård och omgivningar uppmuntrar till lek och upptäckter som utmanar barnens motoriska färdigheter på olika sätt. Vår verksamhet har en tydlig pedagogisk struktur som bygger på systematiskt kvalitetsarbete och vår läroplan. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. I din anställning erbjuds du en personlig I-pad eller laptop som arbetsverktyg. Du får även tillgång till arbetskläder och ett omfattande friskvårdskort med många träningsformer i kommunen, alternativt en friskvårdspeng. Laholms kommun arbetar årligen fram en kompetensutvecklingsplan för att säkerställa att pedagogerna erbjuds fortbildning för kontinuerlig utveckling. I detta arbetar vi just nu med implementeringen av den reviderade läroplanen för förskolan 2018 – ett omfattande arbete som kommer att pågå fram till sommaren 2020.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvara du för att strukturera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som har god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning tillsammans med en engagerad mentor.

Kvalifikationer
Tror du på små barns kompetens och förmåga och vill vara med och bidra till deras utveckling redan från starten i förskolan? Vi söker en förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna 1-3 år som har ett positivt förhållningsätt och bemötande och är en förebild för barnen vi möter i förskolan.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och vill arbeta som medutforskande pedagog tillsammans med barn och kollegor. Som person är du relationsskapande, närvarande, kreativ och självreflekterande. Du är också flexibel, nyfiken, initiativtagande och positiv. Du vill samarbeta och arbeta i team med problemlösning i fokus. Vi vill att du är väl förtrogen med IKT, arbete med lärplatta och dokumentation av barnens utveckling.

 

Du brinner för

·         barns delaktighet och inflytande

·         kollegialt lärande

·         inspirerande och föränderliga lärmiljöer såväl inne som ute i undervisningen


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.

 

Varmt välkommen att söka till tjänsten som förskollärare på Blåkulla förskola.
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 85-100%


Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning


Upplysningar
Christina Frising, Förskolechef, 0725-03 93 79, 0430-266 10

Förskolan: 0430-15641

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-05

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


 


Visa annons som pdf