Laholm:2019:91

Administratör till våxtorpsskolan, vikariat

 

Nu söker vi en vikarierande administratör till våxtorpsskolan i Laholm!


Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm. Med professionella och engagerade lärare arbetar Våxtorpsskolan utifrån ett 6-16 års perspektiv med fokus att alla elever ständigt ska utvecklas.

Arbetsuppgifter
Som skoladministratör arbetar du med varierande arbetsuppgifter och kommer i kontakt med en mängd olika områden inom skola.  Du kommer att arbeta nära ledning och skolans personal med flera olika administrativa uppgifter. Du kommer bland annat att sköta administration gällande elev och personal, ha kontakt med vårdnadshavare samt viss myndighetskontakt. Andra arbetsuppgifter är att bistå rektorn med statistisk data och vara sekreterare vid vissa möten och stötta upp efter verksamhetens behov. Du ger service utifrån det som är överenskommet med rektor. Arbetet innebär också att du tar dig an både de små och de stora frågorna och du förväntas arbeta med frågor på ett lagenligt och rättssäkert sätt.


Kvalifikationer
Vi söker dig med en eftergymnasial vidareutbildning inom det administrativa området. Du har mycket god administrativ kompetens och dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Du har dokumenterad datorvana och använder Officepaketet till kvalificerade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom utbildningsområdet och om du har arbetat med personal- och ekonomiska datasystem. Arbetstempot är varierande vilket gör att du behöver ha en förmåga att kunna växla tempo och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.
 
Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är lyhörd, har god social förmåga och är noggrann i dina uppgifter. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, din förmåga och villighet att snabbt lära nytt i en dynamisk verksamhet och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Du är en förebild, tar initiativ och driver på där det behövs.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat, heltid, ca 1 år


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse men senast 2019-07-22

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kajsa Björkman Rektor 0722065257

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-19

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf