Laholm:2019:93

Studie och yrkesvägledare till Lagaholmsskolan, vikariat

 

Nu söker vi en vikarierande studie och yrkesvägledare till Lagaholmsskolan i Laholm. I Laholms kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är ”ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS”.

 

Arbetsuppgifter
Studie- och yrkesorientering bland elever i grundskolan år 7-9. Du kommer också att delta i skolans gemensamma elevvårdsarbete.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har Studie- och yrkesvägledarexamen.
B-körkort och tillgång till bil.

 

För att lyckas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt, strukturerat och med ett analytiskt förhållningssätt där elevernas bästa alltid är i fokus. Arbetet ställer mycket höga krav på kommunikativ kompetens och samarbetsförmåga samt förmågan att anpassa sig till olika situationer i arbetet. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
90% Vikariat till preliminärt dec 2020           


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse


Upplysningar
Carmen Winding 0430–15336

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-19, intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf