SO-lärare till Hylte kompetenscentrum
Hylte:2019:41

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1 300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsplats
I Hylte Kompetenscentrum ing
år introduktionsprogrammet (IM) och vuxenutbildningen. Inom ramen för vuxenutbildningens verksamhet bedrivs grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, YrkesVux, SFI samt viss högskoleutbildning.

 

Vi är en växande skola, och organisationen är inne i ett expansivt skede, där kommunens ambition är att starta nya kurser och gymnasieprogram framöver. Vi arbetar för en sammanhållen och samverkande organisation mellan gymnasieutbildningar, vuxenutbildning och uppdragsutbildning.

 

Vi söker nu:

 

2 st. lärare inriktad mot Samhällsorienterande ämnen som är tillsvidare.

Vill du vara med och göra skillnad? bli vår nya kollega!

 

Arbetsbeskrivning                                                                                                                             Vi söker nu SO-lärare till introduktionsprogrammet (IM)och vuxenutbildningen. I arbetet ingår det att stötta och motivera eleverna till att fullfölja sina studier. Det är viktigt att du ser varje enskild individ för att kunna anpassa studierna efter den enskildes behov. Du kommer att planera och genomföra undervisning och dokumentera elevernas framsteg. Vidare kommer du arbeta i ett arbetslag, där du tillsammans med dina kollegor ansvar för den pedagogiska verksamheten. Arbetet innebär ett nära samarbete med rektorer och övriga medarbetare.


Kvalifikationer
Vi ser att du har en lärarexamen med behörighet att undervisa på gymnasial nivå alt. So-ämne för åk 7-9
. Har du utöver denna behörighet inom något av följande ämnen: Vård och omsorg, Barn och fritid och SVA är det starkt meriterande.


Vi ser gärna att du som person ä
r lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med och utveckla vår framtida organisation. Vi vill att du bidrar till verksamhetens utveckling och att du har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du har förmågan att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du kan vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Vi tillämpar ett löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas i organisationen.

Anställningsform/Varaktighet

2 st. Tillsvidare

Provanställning kan komma att bli aktuell

 

Omfattning
100%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, dock senast 2019-08-19

 


Sista ansökningsdag
2019-05-28

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar

Marcus Olofsson, Bitr. Rektor 0733-71 80 33

 

Lärarförbundet, exp. 0345-180 11

Lärarnas Riksförbund, exp. 0345-181 42


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Samtliga tjänster tillsätts under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattas 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf