Laholm:2019:99

Kvalitetsutvecklare inom BUN inriktning digitalisering, Laholms kommun


Skolans digitalisering är ett prioriterat utvecklingsområde för Laholm som skolkommun. Vi söker nu kvalitetsutvecklare som ska arbeta tillsammans med andra utvecklingsfunktioner inom verksamheten för att bygga en utbildning för våra barn och elever där digitalisering är en framgångsfaktor för lärande och utveckling.

 

Arbetsuppgifter

I rollen har du en central betydelse för verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete. Du har ett särskilt utvecklingsuppdrag som är inriktat mot verksamhetens digitalisering utifrån nationella och kommunala målsättningar och strategier.  Ditt arbete sker i nära samverkan med kollegorna inom barn- och ungdomskontoret, verksamhetens ledningsgrupp och med våra skolledare.

 

Uppdraget är av både strategisk och operativ karaktär och har följande huvudsakligt innehåll:

 

-          I samarbete med utvecklarkollegor, ledningsgrupp och skolledare utforma strategier för hur digitalisering i den pedagogiska verksamheten kan främja lärande och ökad måluppfyllelse inom våra verksamheter.

-          Leda strategiskt utvecklingsarbete genom ordförandeskap och samordning av verksamhetens styrgrupp för digitalisering.

-          Systemansvar för verksamhetens lärplattform, vklass och supportfunktion för vklass.

-          Stödja verksamheterna i utvecklingsarbete med syfte att öka måluppfyllelsen.

-          Aktivt delta i förskolornas och skolornas arbeta med att utveckla sitt systematiska kvalitetsarbete med fokus på digitalisering.

-          Ta fram underlag och utveckla metoder för kvalitetsmätningar samt genomföra utvärderingar.

-          Planera, genomföra och följa upp kompetensutvecklingsinsatser.

-          Regional samverkan och samverkan med lärosäten.

-          Omvärldsbevakning, följa och sprida aktuell forskning.

-          Vara delaktig i och driva kommunövergripande utvecklingsarbete.

                           

Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom kommunikation, pedagogik eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du har utbildning, kompetens och erfarenhet inom digitalisering/ IKT. Du ska ha goda pedagogiska insikter och vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete, gärna inom förskola och/eller skola. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Eftersom uppdraget har inslag av ledarskap behöver du vara intresserad av att leda grupper som arbetar med utvecklingsprocesser. Du måste också vara drivande och resultatinriktad och ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Du behöver ha B-körkort.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid


Tillträdesdag

2019-08-01

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Richard Mortenlind, utbildningschef, 072 018 15 92

Agneta Ljung, kvalitetsutvecklare och arbetslagsledare, 073 896 35 24

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-26

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 


Visa annons som pdf