Laholm:2019:100

Lönekonsult till Personalenheten, Laholms kommun

 

Nu söker vi en lönekonsult till vårt engagerade team på personalenheten i Laholms kommun.

Har du ett stort samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning? Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation med korta beslutsvägar nära förtroendevalda och kommunledning? Ja, då har vi ett spännande och roligt arbete att erbjuda!

 

Arbetsplatsen

Befattningen är placerad på Personalenheten inom kommunledningskontoret med HR-chefen som chef. Just nu är vi inne i en spännande processkartläggning som en del av vår förändringsprocess mot ett ännu effektivare arbetssätt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team bestående av lönekonsulter, systemförvaltare och HR-konsulter.

 

Arbetsuppgifter                                                                                                                   

Tjänsten innebär att du självständigt arbetar inom aktuella löneavtalsområden med löneadministration. Du arbetar med hela löneprocessen och gör avstämningar. I rollen konsulterar och stödjer du chefer, medarbetare och förtroendevalda i förekommande löne- och arvodesfrågor. Du planerar och organiserar det egna arbetet med arbetsgruppen och övriga på personalenheten.

 

Kvalifikationer

Du har KY-utbildning inom lön alternativt annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Kanske har du kunskap inom ekonomi-området alternativt IT som kan vara till nytta i arbetet. Har du några års erfarenhet av operativt arbete med lönehantering där du tolkat kollektivavtal är det meriterande.

 

För att lyckas med arbetet har du en positiv inställning och du är bra på att skapa goda och förtroendegivande relationer. Med hög servicekänsla, tydlighet och pedagogisk förmåga kommunicerar du lönerelaterade frågor.

 

Ditt arbetssätt är i övrigt strukturerat samt inriktat på samarbete och dialog. Du vågar testa nya idéer, är nyfiken och modig samtidigt som du har hög kvalitet på utfört arbete. Arbetstempot är varierande vilket gör att du behöver ha förmågan att kunna växla tempo och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

 

Vi använder löne- och HR-systemet Heroma varför vi ser det som meriterande om du tidigare använt systemet.

 

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Malin Sörensen, HR-chef, 0430-152 42

Marie Jansson, systemansvarig/arbetsledare, 0705–130153

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2019-05-26 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 


Visa annons som pdf