Laholm:2019:103

Rehabiliterare/ Arbetsterapeut till socialpsykiatrin, Laholms kommun

 

Till Socialpsykiatriska Rehabiliteringsenheten (psykrehab) I Laholms kommun söker vi nu en rehabiliterare/arbetsterapeut.

 

Arbetsuppgifter

Traditionellt arbete inom ramen för Socialpsykiatriskt rehabilitering, individuellt och att ingå i ett team runt klienten. Vi  jobbar med rehabilitering enligt Bostonmodellen, vård-och stödsamordning samt MI.

Arbetet innebär även att göra bedömningar, träningsprogram, uppföljningar med klienten för att bidra till att stärka och utveckla individuella förmågor, samt att medverka till och delta i samordnad individuell planering, SIP. Arbeta med integrerad psykiatri, d.v.s. samverkan med andra aktörer inom såväl kommun som Region, AF, FK m.fl.Kvalifikationer
Leg. arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig i kombination med erfarenhet av psykiatri och personer med kognitiva funktionsnedsättningar. MI-utbildning, och utbildning i supported emplyment är önskvärt.  Som person är du är självständig, flexibel och har lätt att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidare, halvtid 50 %. Möjlighet finns att planera arbetstid med annan tjänst. Dagtid, kvällstid kan förekomma.

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Niklas Jäghammar, Enhetschef, 0430-15965, 0702-522428 (semester 9/5 tom 3/6)

Marie Furtenbach, rehabiliterare, 0430-159 33

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-07

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf