Laholm:2019:104

Undersköterskor till Smedjebacken, 2 tjänster. 1 natt- och 1 dagtjänst.

 

Nu söker vi undersköterskor för både dag- och nattjänster till Smedjebacken i Laholms kommun.

 

Beskrivning
Smedjebacken är ett särskilt boende samt korttidsboende, beläget i ett naturskönt område i Knäred. Boendet består av 3 avdelningar och en Dagverksamhet i markplan och det finns en kringbyggd innergård samt trädgård med trivsam utemiljö, som alla lätt kan komma ut till. På Smedjebacken ser vi till det individuella behovet och intresset av aktiviteter.

Smedjebacken ligger i den östra kommundelen, därför ingår vi i team Öster, tillsammans med ett annat särskilt boende och två hemtjänstgrupper.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre.

Vi arbetar för att göra vardagen meningsfull och innehållsrik för våra boende.

Dokumentation, aktiviteter och social samvaro är en viktiga delar i arbetet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med äldre med Demenssjukdom tidigare.

 

Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid, vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, önskar du annan sysselsättningsgrad än heltid ange det i din ansökan. Önskad sysselsättningsgrad över 50 % kan komma att läggas upp som pooltid i österområdet därför är B-körkort är ett krav vid tjänst över 50%.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse        

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Agneta Tuberus, enhetschef
070-359 29 67

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-31

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf