Barnskötare till Elias Fries förskoleområde
Hylte:2019:54

 

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhället i stort. Vi är stolta över vår kommuns 48 verksamheter och dess 1 300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Elias Fries förskoleområde
Elias Fries förskoleområde ligger i Hyltebruk och består av fyra förskolor: Kantarellens förskola, Lönnens förskola, Björkgläntans förskola och Tallens förskola. Förskolorna är i varierande storlek med en till tre avdelningar per förskola och omges av fin natur som vi ofta tar tillvara på. Vi arbetar mycket med lek då det bidrar till inlärning och utveckling hos barnen genom språk, fantasi, utmaningar och det sociala samspelet. För att öka förskolans möjligheter att stimulera utveckling och lärande, samt erbjuda en trygg omsorg för alla barn, har all personal fått kompetensutveckling via SPSM (specialpedagogiska skolmyndigheten). Förskolorna använder sig av projektorer, iPads och datorer som ett pedagogiskt verktyg i verksamheterna. Det lilla extra i vårt område är att vi arbetar med tecken och bildstöd, för allas rätt till god kommunikation.

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en barnskötare till Björkgläntans förskola som är inriktad på äldre förskolebarn 3-5 år. Att arbeta som barnskötare hos oss innebär att arbeta utifrån barnens olika behov och få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet. Vi söker dig som brinner för att skapa en god och trygg miljö där du är med och bidrar till barnens individuella utveckling, lärande, lek och kommunikation. Eftersom att alla barnen har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje barn. Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor, dels för att skapa en god lär- och arbetsmiljö för såväl barn som personal men också utifrån förskolans läroplan där en del i arbetet är att dokumentera och planera. Tillsammans med dina kollegor har du en viktig roll i förskolans utvecklingsarbete.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi vill att du är en trygg person som har förmågan att se olika individers behov. Vidare ser vi humor, engagemang och ett positivt förhållningssätt som viktiga egenskaper. Givetvis brinner du för barns lärande och att se dem utvecklas till självständiga individer.

Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor där du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt då olika barngrupper kräver olika arbetssätt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring.

 

Erfarenhet från att arbeta med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ses som starkt meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform
1 st. tillsvidareanställning på 80%


Omfattning

Deltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-05-26

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas i organisationen.

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar

Anett Angel, Förskolechef, 072-9818302

Kommunal expedition: 0345-181 98
Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


Visa annons som pdf