Laholm:2019:108

Undersköterskor till Randerslund Laholms kommun

 

Vi söker nu 2 undersköterskor för arbete inom äldreomsorgen till Randerslund i Laholm.

 

Beskrivning

Randerslunds särskilda boende ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag.


Arbetsuppgifter

På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där personal är kontaktman för några brukare var, vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". Vi kan till exempel ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln, gå till gymmet, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Musikunderhållning, att sjunga i kör är aktiviteter som vi har både på avdelningarna och gemensamt inom huset.Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Det är meriterande om du har demensutbildning. Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
1 tjänst Vikariat 75%, start enligt överenskommelse – 31/3 2020

1 tjänst Vikariat 75%, start omgående – 30/9 2019

Båda tjänsterna är med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Carola Blomster Enhetschef 0702040157

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-05-23 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 

 


Visa annons som pdf