Laholm:2019:109

Lärare åk 4-6 Nya glänningeskolan, Laholms kommun

 

Vi söker en grundskollärare åk 4-6 till Nya Glänningeskolan som står färdig i augusti 2019 i Laholms kommun. Här finns chansen för dig som vill vara med från skolstart och få möjlighet att påverka och utveckla lärmiljön för våra elever på den nya skolan.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag åk 4-6.

 

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet att arbeta inom grundskolan åk 4–6 gärna med behörighet i svenska, matematik, engelska och No. Vi söker dig som har förmågan att inspirera, väcka nyfikenhet och använda elevernas erfarenheter och intressen i verksamheten. Du ser Dig som en i ett arbetslag och Du tycker om att ta ansvar och bolla idéer med dina kollegor. Du har ett flexibelt förhållningssätt och ser möjligheter iställer för svårigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV samt din lärarlegitimation om du erhållit denna. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%


Tillträdesdagen

Augusti 2019

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Anitha Tillman 0430–15510, 073 0221580

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-02

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf