Laholm:2019:126

Förskollärare till Ängskulla förskola, Laholms kommun

 

Ängskulla förskola är en nyrenoverad förskola som är belägen mitt i Veinge nära ortens F-9-skola och biblioteket. Förskolan har en stor naturskön tomt som inspirerar till lek och rörelse. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus, både på egna gården och i närmiljön. Förskolan har tilldelats Grön Flagg av Håll Sverige Rent för sitt miljöarbete. Hela förskolans arbete genomsyras av tankar kring Hållbar utveckling. Den pedagogiska verksamheten bedrivs mycket i projektform. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads och datorer) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

Förskolan består av sex avdelningar och är därmed kommunens största, 2 st 1-3 årsavdelningar, 1 st 1-4 årsavdelning, 2 st 3-4 årsavdelningar och 1 st 5 årsavdelning.

 

Du får tillgång till arbetskläder och ett omfattande friskvårdskort med många träningsformer i kommunen, alternativt en friskvårdspeng. Laholms kommun arbetar årligen fram en kompetensutvecklingsplan för att säkerställa att pedagogerna erbjuds fortbildning för kontinuerlig utveckling. I detta arbetar vi just nu med implementeringen av den reviderade läroplanen för förskolan 2018 – ett omfattande arbete som kommer att pågå fram till sommaren 2020.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag.


Kvalifikationer
Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

 

Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100% med placering på Ängskulla under minst ett år (föräldraledighet)


Tillträdesdag

191001 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lena Pärsén, Förskolechef, 070-23 50 458


Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-25

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf