Speciallärare inriktning ma/no till Örnaskolan
Hylte:2019:60

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1 300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Örnaskolans högstadium
Vi som jobbar på Örnaskolans högstadium har ett betydelsefullt och ärorikt uppdrag!

Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och fortsätta sin resa mot vuxenlivet.

På Örnaskolans högstadium ges du en möjlighethet att göra en skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du ges en möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Ett led I detta ingår bland annat kollegialt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan.

 

Som lärare på Örnaskolan ägnar du dig helt åt din undervisning då vi har heltidanställda mentorer som sköter det elevsocialarbetet och klassföreståndarskapet.

 

Eleverna på Örnaskolan behöver dig för att utvecklas vidare mot vuxenlivet.


Arbetsbeskrivning
Nu tar vi nästa steg i utvecklingsarbetet kring barn i behov av särskilt stöd. I det arbetet behöver vi dig som är utbildad lärare eller speciallärare och som brinner för att arbeta med barn med särskilda behov. Du kommer undervisa främst i Ma/No i grundsärskolan 7-9. Vi önskar att du är positiv, flexibel och samarbetsvillig samt villig att dela med dig av dina kunskaper.


Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska vara utbildad speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning och ha lärarlegitimation inom ma/no.

Vi ser gärna att du som person är lösningsfokuserad och har lätt för att ta egna initiativ. Vi vill att du bidrar till verksamhetens utveckling och att du har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du kan vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-06-16

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

 

 

 

 

 

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:0733-718120

Bitr Rektor Maths Salo:0733-718366

Lärarförbundets exp.:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund exp.:0345-181 42
Kommunal exp.: 0345-181 98


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf