Laholm:2019:133

Biståndshandläggare Laholms kommun, vikariat

Myndighetsavdelningen i Laholm arbetar med myndighetsutövning inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområden såsom barn, unga och familj, familjerätt, missbruk, psykiatri, försörjningstöd, äldreomsorg och funktionsnedsatta.  I utredningsarbetet arbetar vi med att den enskilde skall vara medskapande i sin utredning och i hur behoven skall kunna tillgodoses.

Vi har ett nära ledarskap och få medarbetare per enhetschef.

Vi söker nu två vikarierande biståndshandläggare till enheten
LSS/ÄO, vilken består av biståndshandläggare, avgiftshandläggre och LSS handläggare.

I ditt arbete inom området kommer du att utreda behov och följa upp insatser till personer som ansöker om stöd enligt Socialtjänstlagen (SoL). Du blir en del av ett glatt och kompetent gäng där vi månar om varandra och en god arbetsmiljö.


Kvalifikationer
Du har socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och handläggning är meriterande. Du ska ha kunskaper inom tillämplig lagstiftning och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god. Du är flexibel, engagerad och har ett genuint intresse för att arbeta med brukarna och deras nätverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som person vill vara med och utveckla och skapa god kvalité.

 

B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform

Båda tjänsterna är visstidsanställningar (till och med 2020-02-28 samt 2019-12-31) med eventuell möjlighet till förlängning.


Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Carina Haglund, Enhetschef, 0430-265 91

 

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0430-150 00.


Sista ansökningsdag
2019-06-16

Intervjuerkan komma att genomföras fortlöpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden


Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf