Laholm:2019:134

Alkohol- och tobakshandläggare till miljökontoret i Laholms kommun

 

Arbetsplatsen
Laholms kommun söker nu en Alkohol- och tobakshandläggare till miljökontoret. På miljökontoret arbetar 17 personer med miljöskydd, lantbrukstillsyn, hälsoskydd, livsmedel, alkohol och tobak samt samhällsplaneringsfrågor.


Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar handläggning och utredningsfrågor vid tillståndsförfarandet för serveringstillstånd och tobakstillstånd, handläggning av anmälan om försäljning av folköl, e-cigaretter och vissa receptfria läkemedel, samt tillsyn av dessa. Avge yttranden till Spelinspektionen kan också förekomma. Expediering av fakturor och utgående handlingar. Medverka vid uppdateringar av styrdokument. Dessutom föredragning i miljö- och byggnadsnämnden av beslutsärenden rörande alkohol- och tobak.


Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen med inriktning mot ekonomi/ juridik/ statsvetenskap eller annan inriktnings som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av handläggning av serveringstillstånd och tillsyn av dessa, är detta mycket meriterande.

 

Noggrannhet, flexibilitet och känsla för service och gott bemötande är egenskaper som är värdefulla i arbetet. Du ska kunna arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga och ha hög kommunikativ förmåga. Du ska ha en god förmåga att kunna uttrycka dig klart i både tal och skrift. Datorvana är ett krav. På kontoret använder vi oss av ärendehanteringssystemet AlkT. Har du kunskap i AlkT är detta meriterande. Du klarar av att växla arbetstempo och prioritera mellan arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidare från 2019-08-01. Heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Patrik Eriksson, Miljöchef, 0430-152 46.

Per Håkan Persson, Alkohol- och tobakshandläggare, 0430–26565

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-21

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
Visa annons som pdf