Laholm:2019:135

Sjuksköterskor Natt/kväll Laholms kommun

 

Vi söker nu 2-3 sjuksköterskor för natt- /kvällstjänstgöring till Laholm.

 

Inom hälso-och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 45 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete.

Vill du jobba med härliga kollegor med möjlighet att utvecklas och kunna vara kreativ i din yrkesutövning? Vill du att din kompetens och erfarenhet värderas och tycker om att arbeta självständigt? Då är dessa tjänster passande för dig.

 

 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i Laholms kommun ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boenden. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av omvårdnadspersonal. Arbetet består av planerade och akuta insatser. På kväll/natt är det två sjuksköterskor i tjänst.

 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Distriktsjuksköterska eller annan vidareutbildning som passar verksamheten är meriterande men inget krav. Även erfarenhet inom hemsjukvård eller annan specialkompetens är meriterande då vi ser en hemsjukvård som blir alltmer avancerad. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personlig brev och cv.

 

Anställningsform
Vi söker sjuksköterskor för kväll/natt. Tjänsterna är kombinerade kväll/nattpass men möjlighet att arbeta enbart kväll finns. Helgtjänstgöring var 3:e helg. Tillsvidareanställning


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, 0725-71 71 95

Jutta Qvant, enhetschef, 0767-84 62 46

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-30

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf