Laholm:2019:136

Lärare till ekonomiprogrammet, Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

 

Nu söker vi lärare för undervisning i ekonomi till ekonomiprogrammet, Osbecksgymnasiet i Laholm.

 

Under begreppet Campus Laholm ligger bland andra Osbecksgymnasiet, Vuxenskolan och Kulturskolan. Gymnasiet har elva program, såväl yrkesförberedande som högskoleförberedande samt Introduktionsprogram och det finns olika profiler som eleverna har möjlighet att läsa oavsett vilken programinriktning som valts. Osbecksgymnasiet är en skola som syns och vill synas och vi arbetar målmedvetet för att kvalitetssäkra utbildningen på olika sätt. Vi är mycket måna om att elever och personal samarbetar för att nå målen i de styrdokument som finns. Vi söker dig som vill vara en i vårt engagerade team.

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisa i programmets ekonomiämnen. Du är delaktig i DGE (diplomerad gymnasieekonom), UF, entreprenörskap med mera. Du kommer att vara mentor för elever och du kommer att arbeta tillsammans med kollegor på de olika programmen för att verka för att skapa en så bra utbildning som möjligt för den enskilda eleven. Du kommer också att verka för att introducera eleverna för framtida utbildning och yrkesliv genom att samverka med till exempel Jobb Laholm och det lokala näringslivet. Ett öppet och nära samarbete med både elever och personal, mycket god inblick i det formativa lärandet samt ett entreprenöriellt lärande är hörnstenar vi värderar mycket högt. Tjänsten innefattar även att vara delaktig och drivande i utvecklingen av skolan.

 

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i de ekonomiska ämnena såsom företagsekonomi, privatjuridik, entreprenörskap, redovisning och de juridiska kurserna som ingår i juridikinriktningen. Du kan uppvisa legitimation. Du är en skicklig pedagog och en god ledare som kan motivera och engagera elever. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning och att arbeta i arbetslag och har en helhetssyn på elevers lärande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, flexibilitet och lösningsfokus.

 

Vi förväntar oss att du är driven i ditt samarbete med kollegor och har ett öppet pedagogiskt förhållningssätt. Vi har höga förväntningar på att du kan kvalitetssäkra och utveckla programmet för att möta framtidens krav. Du tar ansvar för att ditt arbete bidrar till elevernas personliga utveckling med kunskap i fokus.


Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, ferietjänst


Tillträdesdag

2019-08-12

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Carina Bruzell, Rektor, 0430-150 40

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000


Sista ansökningsdag

2019-06-23 Intervjuer kan komma att ske under ansökningstidens gång.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf