Laholm:2019:139

Vi söker fritidspedagog till Veingeskolan i Laholm, vill du bli vår nya medarbetare?

 

Veingeskolan är en F-9 skolan med ca 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012.

 

Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal.

 

Arbetsuppgifter

Arbete inom fritidshemsverksamheten vid Veingeskolan för barn/elever. Ditt huvuduppdrag är att ansvara för aktivt deltagande i planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten vid Veingeskolans fritidshem. Resurs i klass ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten, fritidspedagogexamen eller motsvarande behörighetsgivande examen för arbete på fritidshem. Tidigare arbete på fritidshem är meriterande.

 

Vi söker dig som har förmåga att se barns möjligheter utifrån deras behov och utvecklingspotential.

Du är villig att driva både din egen och verksamhetens utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

 

Bifoga gärna personligt brev, CV och lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning,  heltid

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse


Upplysningar
Rektor Mia Janerdal, 0430-156 60

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-06-23

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf