Laholm:2019:140

It-tekniker till Laholms kommun

 

IT-enheten på Laholms kommun söker nu en driftig It-tekniker. IT-enheten på Laholms kommun levererar hela grunden för IT och digitalisering i kommunen. Inom enheten ryms serverdrift, datanät, databaser, telefoni samt hantering av mobila enheter och alla persondatorer i kommunen. Kommunen förfogar över ca 6400 personliga utrustningar. Vi möter alla kommunens verksamheter i deras dagliga uppdrag och spännvidden i uppdragen är stora.

 

Arbetsplatsen

Tjänsten är placerad centralt på IT-enheten inom kommunledningskontoret. Enheten består idag av 9 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Som It-tekniker arbeta du med varierande arbetsuppgifter så som drift, support och stöd till vår organisation, lösa problem och incidenter, vara delaktig i ändringshantering, testning, verifiering samt genomföra kvalitetshöjande åtgärder i den dagliga driften.

På serversidan arbetar vi primärt med operativsystemet Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen med Windows- och iPad/iPhonebaserade klienter och kommunikationssidan är i huvudsak uppbyggd kring Ciscos produkter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning på eftergymnasial nivå inom IT området, gärna högskola, alternativt har du uppnått motsvarande kunskap genom erfarenhet i yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Har du erfarenhet av arbete med AD, SCCM, Cisco, Apple iPad/iPhone, Windows 7/10, Office 365 är det meriterande för tjänsten. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för arbetet. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, vidare har du god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har förmåga till helhetssyn och ser frågor i ett större perspektiv.

  

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, Heltid

 

Lön

Ange löneanspråk i din ansökan

 

Upplysningar

IT-chef Ove Bengtsson, 070-5453808

IT-driftchef Conny Ottosson, 073-0825791

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

 

Sista ansökningsdag

2019-06-27

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf