Laholm:2019:152

Barnskötare till Nattis, Söderlägets förskola, Laholms kommun

 

Nu söker vi en barnskötare för tjänst till Nattis i Laholm.

 

Arbetsplatsen
På Söderlägets förskola i Lilla Tjärby finns kommunens enda ”Nattis” (pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid). Vi har öppet 365 dagar om året och har verksamhet vardagskvällar, nätter, helger samt storhelger. Nattis riktar sig till barn vars föräldrar arbetar obekväm arbetstid.


Arbetsuppgifter
Arbetet på nattis handlar om att skapa en omsorgsfull, trygg och meningsfull fritid för barnen. Kvällstid är det viktigt att skapa goda rutiner kring nattning, då barnen behöver gå upp tidigt för att gå till förskola eller skola. På helgerna finns det möjlighet att ta sig utanför förskolans väggar, tex. åka lokalbussen till närliggande platser, gå på promenad, göra utflykter mm.  I arbetsuppgifterna ingår omsorg, pedagogiskt arbete, matlagning och städning. I ditt arbetslag finns det fem pedagoger inklusive dig själv. Utöver detta har vi även en handfull timvikarier knutna till Nattis. Du arbetar oftast tillsammans med en arbetskamrat men det förkommer även ensamarbete till viss del.


Kvalifikationer

Du har en barnskötarutbildning i grunden samt arbetslivserfarenhet från barnomsorg eller från annan omsorg. Vi söker dig som har lätt för att skapa trygghet och som är skicklig på att möta det enskilda barnets behov. Du tycker om att arbeta med barn i ett mindre sammanhang och skapa förtroendefulla relationer. Du är en person som har lätt för att ta egna initiativ, är kreativ, påhittig och självgående.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning,
50 - 60% Arbetstid är förlagd till vardagkvällar, nätter, helger samt storhelger.


Tillträdesdag

2019-09-02 eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Malin Svensson, rektor för förskolorna Söderläget och Katthult 0430–15651

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-07-17

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf